Carp Austria 2024 - Samstag & Sonntag - 07. & 08. Dezember

MESSE TULLN

Ribarski sajam

Datumi i radno vrijeme

Subota, 07.12. 2024

9:00 do 17:00 (s online ulaznicom od 8:00)

Nedjelja, 08.12. 2024

9:00 do 16:00 (povoljnija ulaznica od 13:00 do 16:00)

Adresa događaja

MESSE TULLN

Izložbeni tereni

3430 Tulln (u blizini Beča)

Austrija

Popis hotela

Servisni centar

Za izlagače

Popis izlagača

Brošura s posebnim ponudama (Sredina studenog)

Angling Experts talk & Times (November)

CARP AUSTRIA JE MJESTO ZA VIDJETI NOVU RIBOLOVNU OPREMU ZA 2025., SVE GLAVNE BRENDOVE, RIBARSKE LEGENDE I NAJPOVOLJNIJE PONUDE, SVE POD JEDNIM KROVOM!

Ovdje možete testirati, napadati, mirisati, uspoređivati, kupovati jeftino, učiti i upoznati prijatelje ribolovce.

Carp Austria 2024. – sada dostupne promotivne cijene sajmova!

Kliknite i pomaknite se. Nažalost, dostupno samo na njemačkom jeziku. Ali cijene su još uvijek razumljive 🙂

Zapamtite, ovo je samo mali dio. Postoji mnogo više za otkriti u Carp Austria!!!

U posljednjih 9 godina Carp Austria je postao najuspješniji sajam šaranskog ribolova u Austriji. Poput čežnje za sve većim ulovom, Carp Austria će 7. i 8. prosinca biti još veći, bolji i uspješniji – i postat će pravi vrhunac kupovine, informacija i doživljaja.

“Vrhunski organizirano”, “izvrstan prateći program”, “genijalno”, “fenomenalna stvar”, “sajam svjetske klase”, “nevjerojatne cijene”, ovdje ćete pronaći TOP nove proizvode – sve što trebam pod jednim krovom, je kako posjetitelji opisuju Carp Austria.

CARP AUSTRIA TULLN kod Beča ribarski sajam pun je aktivnosti

Za 10. godišnjicu idemo još dalje: zahvaljujući novom CARP AUSTRIA mjestu na Messe Tulln, vidjet ćete MEGA ponudu opreme za ribolov, nećete se osjećati ograničeno i moći ćete bolje vidjeti proizvode. Tu su i vrhunska specijalizirana predavanja, radionice, nastupi uživo na izložbenom bazenu, visokokvalitetni prezentacijski štandovi PREMIUM izlagača i nenadmašne sajamske aktivnosti koje posjet sajmu ribolova Carp Austria čine pravim iskustvom.

Carp Austria je VAŠE MJESTO gdje možete uštedjeti znatnu svotu novca na ribičkoj opremi i opremiti se za nadolazeću sezonu.

Izlagači Carp Austria predstavit će nove proizvode za ribarsku 2025. godinu.

Na ribarskom sajmu Carp Austria pronaći ćete najnovije proizvode pojedinačnih ribarskih marki i visokokvalitetne savjete ribolovnih profesionalaca i predstavnika pojedinačnih ribarskih opskrbnih poduzeća. Uvjerite se sami u kvalitetu svakog pojedinog proizvoda na licu mjesta.
Ovdje možete testirati, napadati, mirisati i uspoređivati. Također od robnih marki koje nećete pronaći ni u jednoj drugoj trgovini priborom.

Posjetite Carp Austria 2024. i razmijenite ideje s svjetskim i nacionalnim zvijezdama scene te provedite dva poučna i zabavna dana u velikoj obitelji šarandžija!

CARP SHOW ističe 2024!

10 godina CARP AUSTRIA

Sajamski prostor udvostručen

vrhunska specijalistička predavanja i govornici

TOP ribolovne marke

Sajamske cijene bez premca

Posebna tema: ribolov soma i spin ribolov

NOVO: Modna revija ribičke odjeće

NOVO: Osvojite shopping turu od 500 € s Tatjanom Angling svaki dan

NOVO: Ribolovni sajam za šaranski ribolov

🚨 PAŽNJA HITNO UPOZORENJE 🚨

OPREMU ZA RIBOLOV I MAMCE možete pronaći samo po nenadmašno POVOLJNIM CIJENAMA na sajmu ribolova Carp Austria!💥

Ali zašto je to tako? Vrlo jednostavno!

Svaki izlagač na ribarskom sajmu Carp Austria dužan je ponuditi neke od svojih proizvoda po iznimno sniženim cijenama – bilo pojedinačno ili u nepobjedivim paketima!🎣💰

To za vas znači:

Najbolji ribolovni pribor i varalice za ribolov po cijenama koje nećete naći nigdje drugdje! Zašto onda plaćati više kada od nas možete dobiti najbolje ponude? Ne propustite priliku života i dođite u Carp Austria gdje ćete pronaći nenadmašne cijene o kojima sanjate! 🤑🎉

Ribička odjeća za ribolovce

Po prvi puta na šaranskom sajmu predstavljamo modnu reviju visokokvalitetne ribičke odjeće.

Doživite prvu modnu reviju ribičke odjeće na najvećem sajmu šaranskog ribolova u Austriji!

Otkrijte najfunkcionalniju, najmoderniju i najkvalitetniju ribičku odjeću za nadolazeću ribolovnu sezonu i inspirirajte se najnovijim modnim trendovima. Bilo da ste početnik ili iskusan ribič, zajamčeno je da ćete pronaći savršenu odjeću za ribolov šarana koja nije samo funkcionalna, već i moderna.

Manekenke će vam predstaviti najnovije kolekcije najpoznatijih brendova i pokazati vam kako ih najbolje kombinirati za finu figuru na vodi.

Ribolovni sajam Carp Austria je mjesto gdje možete uštedjeti znatnu količinu novca na ribičkoj odjeći i pripremiti se za nadolazeću sezonu!!!

Ne propustite ovaj jedinstveni doživljaj i posjetite modnu reviju na sajmu ribolova Carp Austria svakog dana od 13 sati u prostoru za zabavu!

fishing clothing for carp anglers. for the first time at the carp fishing fair we present the fashion show for high quality fishing clothing.
Ribolovni sajam Carp Austria je mjesto gdje možete uštedjeti znatnu količinu novca na ribičkoj odjeći i pripremiti se za nadolazeću sezonu!!!!
Teile unsere Leidenschaft mit deinen Freunden!

Melde dich jetzt für das Gewinnspiel an und mit ein bisschen Glück gewinnst

Du das ideale Echolot zum Karpfenangeln!

 

Mit dem Klick auf ANMELDEN akzeptierst Du die Datenschutzbestimmungen